search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:23
MENU CLOSE

Συναγερμός στον αέρα: Προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη το αεροσκάφος της Air France – Φόβοι για χημικά όπλα

25.05.2015 15:00
Καταργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας η Air France - Media

Αεροσκάφος της γαλλικής εταιρείας Air France, που εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό τις ΗΠΑ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης για λόγους ασφαλείας

 

Αεροσκάφος της γαλλικής εταιρείας Air France, που εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού με προορισμό τις ΗΠΑ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης για λόγους ασφαλείας, συνοδευόμενο από αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη, μετά από ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση 22 αναμένεται να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο για να ερευνηθεί, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, έναν ανώτερο Αμερικανό αξιωματούχο, το ABC ανέφερε πως το αστυνομικό τμήμα του Μέριλαντ, που διαχειρίζεται συγκέντρωση μυστικών πληροφοριών, έλαβε ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη χημικών όπλων στο αεροσκάφος.

Το ABC ανέφερε πως η απειλή δεν θεωρήθηκε αξιόπιστη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του, το αστυνομικό τμήμα του Μέριλαντ ετοιμάζεται να προβεί σε ανακοίνωση για το περιστατικό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22