search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Και επίσημα στη Super League η ΑΕΚ

25.05.2015 17:16
Και επίσημα στη Super League η ΑΕΚ - Media

«Επέστρεψε» και επίσημα η «Ένωση» στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

«Επέστρεψε» και επίσημα η «Ένωση» στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς με τη νίκη της (1-0) επί του Ηρακλή εξασφάλισε και μαθηματικά τον προβιβασμό της στη Super League.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπορεί για ένα ακόμη παιχνίδι να μην εντυπωσίασε αλλά τελικά κέρδισε τον αξιόμαχο Ηρακλή με το γκολ του Ανάκογλου και «κλείδωσε» την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Προβληματική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα του Παπαδόπουλου έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Ελαφρώς βελτιωμένοι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ανάκογλου να εκμεταλλεύεται ένα απ’ τα ελάχιστα λάθη της αντίπαλης άμυνας και να ανοίγει το σκορ στο 59’. Ο Γηραιός δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες για θετικό αποτέλεσμα, όμως στο φινάλε έμεινε από δυνάμεις.

Την επόμενη (7η) αγωνιστική με την οποία ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος της διαδικασίας, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κόρινθο για το ματς με την Παναχαϊκή, ενώ ο Ηρακλής παίζει στο «Καυταντζόγλειο» με τον Ολυμπιακό Βόλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10