search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:56
MENU CLOSE

Η απίστευτη ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Ταγματάρχη που… ελάφρυνε το κλίμα στην επιτροπή! (Video)

26.05.2015 06:13
Η απίστευτη ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Ταγματάρχη που… ελάφρυνε το κλίμα στην επιτροπή! (Video) - Media

Μια ακόμα απίστευτη ατάκα έδωσε η Πρόεδρος της Βουλής, όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενημέρωση τον μέλλοντα διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, πως στο βιογραφικό του έχει καταγράψει τον εαυτό του ως… γυναίκα.

 

Κλείνοντας την παρέμβασή της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, που σε μια μαραθώνια συνεδρίασή της, γνωμοδότησε για το νέο ΔΣ της ΕΡΤ, η Όλγα Κεφαλογιάννη, σημείωσε πως εκ παραδρομής, ο Λάμπης Ταγματάρχης, στην αίτησή του, είχε καταγράψει τον εαυτό του, ως… γυναίκα.

Η αναφορά προκάλεσε το γέλιο του μέλλοντος διευθύνοντας συμβούλου της ΕΡΤ, ο οποίος απάντησε πως «προφανώς έγινε εκ παραδρομής». Η Πρόεδρος της Βουλής όμως, δεν άφησε την αναφορά να πέσει κάτω και έσπευσε να επισημάνει πως «αναβάθμιση θα ήταν, αλίμονο» . Η παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όχι μόνο δεν θεωρήθηκε προσβλητική, αλλά προκάλεσε το γέλιο σε όλους τους συμμετέχοντες ελαφρύνοντας κάπως, το –κατά τα άλλα- βαρύ κλίμα στην Επιτροπή.

Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε μόνο την παρέμβαση της Όλγας Κεφαλογιάννη, που προκάλεσε την ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:55