search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Εγώ είμαι 100% μνημονιακός…

26.05.2015 06:28
Άδωνις Γεωργιάδης: Εγώ είμαι 100% μνημονιακός... - Media

«Εγώ είμαι 100% μνημονιακός…» είπε με έμφαση ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής που ήταν καλεσμένος μαζί με τον Νίκο Φίλη.

 

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο και δεν λέμε ότι θέλουμε πάση θυσία να είμαστε σε μια κυβερνητική λύση. Είμαστε υποχρεωμένοι να προωθούμε λύσεις στα προβλήματα του κόσμου εντελώς διαφορετικές από το πλαίσιο του μνημονίου, με συναινετικό τρόπο στο λαό» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και στην εκπομπή «Στον Ενικό» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, με αποτέλεσμα ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης να απαντήσει: «Δεν έχετε πει ότι δέχεστε το 70% του μνημονίου; Άρα τι σε άλλες λύσεις; Kατά 70% είμαστε αδέλφια, τώρα το θυμηθήκατε; Το 70% δεν το λέγατε προεκλογικά…»

«Τότε γιατί δεν το ψηφίζετε;» ρώτησε η Ελένη Καλογεροπούλου. 

«Εγώ είμαι 100% μνημονιακός…» συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο μεταξύ δεν άργησαν να ανέβουν οι τόνοι μεταξύ του Νίκου Φίλη και του Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι εάν δεν κλείσει η κυβέρνηση την συμφωνία οι τράπεζες θα κλείσουν. «Όταν λέτε στην τηλεόραση ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ, για μένα που καταλαβαίνω από λεφτά σημαίνει ότι αν δεν πληρώσετε στις 5 Ιουνίου το ΔΝΤ οι τράπεζες θα κλείσουν. Λέτε πράγματα χωρίς να καταλαβαίνετε τη βαρύτητά τους», είπε.

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχω μεγάλη σχέση με τα χρήματα. Ειδική κατηγορία ανθρώπων έχει τόσο μεγάλη σχέση με τα χρήματα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξέρω ότι είστε κομμουνιστής και οι κομμουνιστές με τα χρήματα δεν τα πάνε καλά, αλλά στον καπιταλιστικό κόσμο αν δεν πληρώσεις ένα ομόλογο κλείνουν οι τράπεζες» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Σαμαρά παρέλαβε 7% ύφεση και παρέδωσε ανάπτυξη.

«Success story και σήμερα; Ξυπνήστε… έγιναν εκλογές. Κάτι συνέβη τον Ιανουάριο. Τρελός είναι ο κόσμος;» σημείωσε ο Ν. Φίλης.

«Τον Ιανουάριο εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό, είστε πολιτικοί απατεώνες» του είπε ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν πιστεύετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε το λαό, αν πιστεύετε ότι είμαστε πολιτικοί απατεώνες, ζητήστε τώρα εκλογές. Είναι βαριές οι κουβέντες σας…»

«Άμα τις ζητήσω εγώ θα τις κάνετε; Είμαι κατά των συχνών εκλογών. Όπως ήμουν και πριν, αυτό δεν αναιρεί ότι είστε πολιτικοί απατεώνες» του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Νίκο Φίλη να του απαντά:«Όχι θρασύδειλες διατυπώσεις…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54