search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:34
MENU CLOSE

Η έκπληξη στον Σιχ που έβγαλε το τουρμπάνι του και έσωσε ένα παιδί (Video)

26.05.2015 07:43
Η έκπληξη στον Σιχ που έβγαλε το τουρμπάνι του και έσωσε ένα παιδί (Video) - Media

Πριν λίγες μέρες ο 22χρονος Σιχ, Χαρμάν Σινγκ, έγινε ο ήρωας της ημέρας, καθώς, αψηφώντας το αυστηρό θρησκευτικό του πρωτόκολλο, έβγαλε το τουρμπάνι του για να σώσει τη ζωή ενός παιδιού που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

 

Πριν λίγες μέρες ο 22χρονος Σιχ, Χαρμάν Σινγκ, έγινε ο ήρωας της ημέρας, καθώς, αψηφώντας το αυστηρό θρησκευτικό του πρωτόκολλο, έβγαλε το τουρμπάνι του για να σώσει τη ζωή ενός παιδιού που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Ο φοιτητής βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στο Νότιο Όκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία, όταν άκουσε τον ήχο από το τροχαίο ατύχημα. Βγαίνοντας από το σπίτι του είδε ένα 6χρονο παιδί να αιμορραγεί από το κεφάλι στη μέση του δρόμου. Αμέσως έβγαλε το τουρμπάνι του και το έβαλε κάτω από το κεφάλι του παιδιού.

«Δεν σκεφτόμουν το τουρμπάνι. Σκεφτόμουν το ατύχημα και απλά σκέφτηκα ότι χρειαζόταν κάτι στο κεφάλι του επειδή αιμορραγούσε» δήλωσε ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος ασπάζεται την θρησκεία του Σιχισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιχισμός είναι μονοθεϊστική θρησκεία με επιρροές από τον Ινδουισμό και το Ισλάμ και απαιτεί αυστηρά την κάλυψη των μαλλιών με τουρμπάνι.

Τηλεοπτικό συνεργείο από την τηλεόραση της Νέας Ζηλανδίας πήρε συνέντευξη από τον 22χρονο «ήρωα» μέσα στο σπίτι του, στο οποίο προς έκπληξη όλων δεν είχε έπιπλα, παρά μόνο μερικές πλαστικές καρέκλες, ενώ ο Χαρμάν Σινγκ κοιμόταν στο πάτωμα. Βλέποντας τα πλάνα αυτά οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη.

Έτσι λοιπόν λίγες μέρες μετά το ατύχημα και τη δική του «σωτήρια» παρέμβαση τηλεοπτικό συνεργείο ξαναπήγε στο σπίτι του να του πάρει συνέντευξη, για την «φήμη» που απέκτησε και πώς τη διαχειρίζεται και κατά πόσο έχει αλλάξει  η ζωή του. Εκείνος με σεμνότητα απάντησε ότι δεν είναι καθόλου διάσημος  και εκείνη τη στιγμή έξω από το σπίτι του πάρκαρε ένα βαν γεμάτο έπιπλα για το σπίτι του Σινγκ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός είχε συνεργαστεί με τοπικό κατάστημα για να κάνουν την έκπληξη αυτή στον 22χρονο Σιχ, ο οποίος «λύθηκε» σε κλάματα ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην έκπληξη αυτή, λέγοντας πως πρόκειται για μια πολύ γενναιόδωρη πράξη και η καλύτερη έκπληξη που του έχουν κάνει ποτέ. Στο τέλος του γυρίσματος έκλαιγαν και όλα τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33