search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Η Ντέμι Μουρ έχει δίδυμη αδερφή (Photos)

26.05.2015 09:02
Οι κόρες έχουν νιάτα, αλλά η μαμά σεξ απίλ (Photos) - Media

. Η Ντέμι Μουρ διατηρεί τα καλά της γονίδια, βάζει κι επιστήμη των πλαστικών επεμβάσεων ένα χέρι-πολλά δηλαδή-και το αποτέλεσμα είναι ότι μοιάζει σαν αδερφή με την κόρη της. 

 

Έχει τα μισά της χρόνια, κι όμως, μοιάζουν σαν δίδυμες. Η Ντέμι Μουρ διατηρεί τα καλά της γονίδια, βάζει κι επιστήμη των πλαστικών επεμβάσεων ένα χέρι-πολλά δηλαδή- και το αποτέλεσμα είναι ότι μοιάζει σαν αδερφή με την κόρη της.

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει παρέα με την μεγαλύτερη κόρη της, την 26χρονη Ρούμερ Γουίλις. Φοράνε ίδια ολόσωμη φόρμα και κοκάλινα μαύρα γυαλιά, έχουν το ίδιο μακρύ μαύρο μαλλί. Η νεαρή έχει βρεθεί στην πρώτη σειρά δημοσιότητας, καθώς είναι η νικήτρια του Dancing with the stars.

 Η Ρούμερ σχολίασε την φωτογραφία, λέγοντας «είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι αρχίζεις να μοιάζεις στη μαμά σου». Και τι μαμά… 

Τελευταία, η νεαρή Ρούμερ Γουίλις ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες της με μαγιό

Όταν η ΡΟύμερ σήκωσε το έπαθλο του Dancing with the Stars

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33