search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Δείτε ποιοι διάσημοι ηθοποιοί είναι βετεράνοι πολέμου (Photos)

26.05.2015 13:54
Δείτε ποιοι διάσημοι ηθοποιοί είναι βετεράνοι πολέμου (Photos) - Media

Μόργκαν Φρίμαν, Τσακ Νόρις, Κλιντ Ίστγουντ, κ.α. υπήρξαν βετεράνοι πολέμου.

 

Με αφορμή τον εορτασμό στην Αμερική της Memorial Day για τα θύματα πολέμου, θυμηθήκαμε ποιοι σταρ του Χόλιγουντ έχουν υπάρξει στην πραγματικοί τους ζωή βετεράνοι.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί που υπηρέτησαν την πατρίδα: 

1. Ο Μόργκαν Φρίμαν κατατάχτηκε το 1955 στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ όταν απορρίφθηκε η αίτηση του για υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Τζάκσον. Υπηρέτησε τέσσερα χρόνια μέχρι που παραιτήθηκε για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. 

2. Ο βραβευμένος με Όσκαρ («Οι Ασυγχώρετοι») Τζιν Χάκμαν, κατατάχτηκε στο Ναυτικό σε ηλικία 16 ετών και το υπηρέτησε για 4 1/2 χρόνια. Μετά από δεκάχρονη θητεία στο στρατό, ο βετεράνος ασυρματιστής μπήκε στον κόσμο του θεάματος.

3. Ο Ice-T υπηρέτησε τέσσερα χρονιά την 25η μεραρχία πεζικού και έφυγε με μετάλλιο τιμής. Έπειτα έγινε dj και στη συνέχεια ηθοποιός. 

4. Ο μετρ των πολεμικών τεχνών και ηθοποιός Τσακ Νόρις ήταν αερονόμος από το 1958. Υπηρέτησε στην Κορέα, όπου και πρωτοέμαθε πολεμικές τέχνες. 

5. Ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρατεύτηκε το 1951 για τον Πόλεμο στην Κορέα και υπηρέτησε στο Fort Ord ως εκπαιδευτής κολύμβησης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ένα αεροπλάνο συνετρίβη στο Point Reyes  και αναγκάστηκε να κολυμπήσει για να βγει στην ακτή. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06