search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Ετοιμάζονται για νέο πείραμα στην πλάτη μας…

27.05.2015 03:00
Ετοιμάζονται για νέο πείραμα στην πλάτη μας… - Media

Η συμμορία των εκβιαστών στο άκουσμα της τυχόν μη πληρωμής του ΔΝΤ άφρισε!

 

Η συμμορία των εκβιαστών στο άκουσμα της τυχόν μη πληρωμής του ΔΝΤ άφρισε!!! 

Είναι δε τέτοια η εμπάθεια τους για τον λαό μας που δεν θα διστάσουν ακόμη και να δημιουργήσουν τις βάσεις για μια «ελεγχόμενη κρίση» ως παραδειγματισμό στους Ευρωπαϊκούς λαούς που θέλουν να ξεσηκωθούν (σ.σ.  Ισπανία κ.α. )

Τις τελευταίες μέρες της διαπραγμάτευσης έχουν ρίξει πάλι όλα τα θέματα στο τραπέζι  και δεν κάνουν πίσω στο ελάχιστο. ΔΝΤ και Σόιμπλε εμμένουν στην στάση τους ζητώντας την μάνα τους και τον πατέρα τους σε όλους τους τομείς.

Την ίδια ώρα κάνουν δηλώσεις καταστροφολογίας του τύπου «λυπάμαι τους Έλληνες»  ή  λένε το άλλο το χαριτωμένο ότι «δεν έχει να φοβηθεί η ΕΚΤ από ένα grexit στην Ελλάδα» κ.α..

Για το φόνο όμως δεν λένε τίποτα… Ούτε ζητούν ένα συγγνώμη από την ελληνική κοινωνία, την οποία έφεραν στα όρια της πλήρους διάλυσης με τις πολιτικές που εισηγήθηκαν φθάνοντας την ανεργία στο 25,7%  και αφήνοντας  212.897 οικογένειες (επισήμως) να μην διαθέτουν ούτε τα στοιχειώδη..

Αντίθετα θέλουν περισσότερο αίμα… Μπορεί να λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην καθυστέρηση πληρωμής για μερικές ημέρες της δόσης αλλά επί της ουσίας μια τέτοιου είδους κίνηση θα δημιουργήσει προηγούμενο στην λειτουργία του συστήματος.  Έτσι λοιπόν για την αποφυγή όμοιων επιλογών από ενδιαφερόμενους   δεν θα τους χάλαγε να δημιουργηθεί ακόμη και ένα bank run σε αργή κίνηση στην χώρα μας, προς γνώση και συμμόρφωση.

Οι κινήσεις πλέον του οικονομικού επιτελείου πρέπει να έχουν χειρουργική ακρίβεια ώστε να αποτρέψουν τις ορέξεις των δανειστών για την εφαρμογή αυτού του νέου πειράματος στην πλάτη μας καθώς και να προχωρήσουν σε συμφωνία διατηρώντας τις κόκκινες γραμμές ζωντανές. Το σημαντικό πάντως σε όλα αυτά είναι οι εκτιμήσεις Βαρουφάκη ότι κοντοζυγώνει η έντιμη συμφωνία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48