search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Σε κρεμάστρες μέσα σε σπίτι αποξήραιναν χασισόδεντρα στο Αλιβέρι Ευβοίας – Είχαν στήσει ολόκληρο εργαστήριο

26.05.2015 17:38
Καρδίτσα: Ανατροπή στην υπόθεση των 10.564 δενδρυλλίων κάνναβης - Ήταν βιομηχανική!  - Media

Το αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στο σπίτι τους ήταν τυλιγμένο με ανακλαστική μεμβράνη, περιλάμβανε εγκατάσταση με ανοξείδωτους σωλήνες, ενώ χρησιμοποιούσαν κρεμάστρες ρούχων για να τοποθετούν τα χασισόδεντρα  προκειμένου να τα αποξηράνουν.

 

Το αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στο σπίτι τους ήταν τυλιγμένο με ανακλαστική μεμβράνη, περιλάμβανε εγκατάσταση με ανοξείδωτους σωλήνες, ενώ χρησιμοποιούσαν κρεμάστρες ρούχων για να τοποθετούν τα χασισόδεντρα  προκειμένου να τα αποξηράνουν.

Οι χασισοκαλλιεργητές, ένας 33χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 24 χρόνων, θεωρούνταν από καιρό ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας περίμεναν την κατάλληλη στιγμή  για να κάνουν αιφνιδιαστική έρευνα. Στο εσωτερικό της μονοκατοικίας, στο Αλιβέρι Ευβοίας οι αστυνομικοί εντόπισαν διάφορους χώρους που είχαν διαμορφωθεί σε εργαστήρια παραγωγής και ξηραντήριο κάνναβης.

Το αυτοσχέδιο θερμοκήπιο εσωτερικού χώρου ήταν τυλιγμένο με ανακλαστική μεμβράνη έκτασης 20 τετραγωνικών, περιλάμβανε εγκατάσταση με ανοξείδωτους σωλήνες διαφόρων διαμετρημάτων μήκους 30 μέτρων, επτά ηλεκτρικούς λαμπτήρες, δυο φίλτρα αέρος, δυο ανεμιστήρες και τρία βαντιλατέρ, έξι μετασχηματιστές, ηλεκτρονικά όργανα μέτρησης ΡΗ, υγρασίας και θερμοκρασίας, ένα αυτοσχέδιο υγρόμετρο, διάφορα καλώδια, πολύπριζα και νάιλον συσκευασίες.

Στο χώρο κατασχέθηκαν:

•    (3) φυτά κάνναβης, σε πρώιμη ανάπτυξη, ύψους έως (10) εκατοστών το καθένα, καθώς και πλήθος αποξηραμένων κλαδιών κάνναβης.
•    (7) ηλεκτρικοί λαμπτήρες και (2) φίλτρα αέρος.
•    (2) ανεμιστήρες και (3) βεντιλατέρ.
•    (30) μέτρα ανοξείδωτοι σωλήνες, διαφόρων διαμετρημάτων.
•    (20) τ.μ. ανακλαστική μεμβράνη και (6) μετασχηματιστές.
•    Ηλεκτρονικά όργανα μέτρησης ΡΗ, υγρασίας και θερμοκρασίας αντίστοιχα, καθώς και αυτοσχέδιο υγρόμετρο.
•    (12) μπουκάλια με λίπασμα, σακούλα με φυτόχωμα και (25) γλάστρες διαφόρων μεγεθών.
•    Διάφορα καλώδια, πολύμπριζα και νάιλον συσκευασίες.
•    Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα κάνναβης.
•    Κρεμάστρες ρούχων, τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την αποξήρανση των φυτών.
•    Πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.
•    (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι χασισοκαλλιεργητές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:14