search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:27
MENU CLOSE

Τόσο όμορφη που είναι σαν ψεύτικη! (Photos)

26.05.2015 18:45
Τόσο όμορφη που είναι σαν ψεύτικη! (Photos) - Media

Η ζωή της μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι, στο οποίο οι υπερπροστατευτικοί γονείς της την περιορίζουν για να μην την αλλοιώσει το περιβάλλον της και την μεγαλώνουν σαν πριγκίπισσα. 

 

Η ζωή της μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι, στο οποίο οι υπερπροστατευτικοί γονείς της την περιορίζουν για να μην την αλλοιώσει το περιβάλλον της και την μεγαλώνουν σαν πριγκίπισσα. Ο λόγος για την 26χρονη Αντζέλικα Κένοβα, η οποία μοιάζει με Barbie χωρίς να έχει υποβληθεί σε καμία πλαστική επέμβαση, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Η Αντζέλικα ντύνεται σαν μια Barbie και την επιλογή των ρούχων της την έχουν αναλάβει οι γονείς της, ενώ η μητέρα της την αφήνει να βγει ραντεβού μόνο υπό την επιτήρησή της.

Ωστόσο, η 26χρονη, η οποία είναι παιδοψυχολόγος, μπαλαρίνα και μοντέλο, ενίοτε ποζάρει σε ημίγυμνες φωτογραφήσεις, τις οποίες εγκρίνουν οι γονείς της.

«Οι γονείς μου δεν θέλουν να φύγω από το οικογενειακό μας σπίτι» υποστηρίζει η ξανθιά καλλονή και προσθέτει: «Όταν έγινα έφηβη, οι γονείς μου προσέλαβαν έναν personal trainer ο οποίος δημιούργησε ένα ειδικό πρόγραμμα άσκησης για μένα. Γυμνάζομαι μαζί του δύο ή τρεις ώρες για πέντε φορές την εβδομάδα ώστε να διατηρήσω την όμορφη σιλουέτα μου και μου δίνει συμβουλές στην διατροφή μου».

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26