search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:26
MENU CLOSE

Η δυσαρέσκεια του Άδωνι για Σακελλαρίδη λόγω βίντεο που παρουσιάζει να τον «τρολάρουν»!

27.05.2015 04:52
Χοντροκομμένη κοροϊδία εις βάρος των επιστημόνων - Αντί να τους συμπεριλάβουν στα 800 ευρώ, τους κάνουν πλάκα! - Media

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο έγινε η αιτία για να εκφράσει ο Άδωνις Γεωργιάδης τη δυσαρέσκειά του για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

 

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο έγινε η αιτία για να εκφράσει ο Άδωνις Γεωργιάδης τη δυσαρέσκειά του για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Στο επίμαχο βίντεο που έφερε στο φως το parapolitika.gr, φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με την παρέα του να σατιρίζουν τον βουλευτή της ΝΔ και τις τηλεπωλήσεις του.

Το βίντεο είναι από το 2012, ενώ, σύμφωνα με το parapolitika.gr εκτός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην εύθυμη παρέα συμμετέχουν ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τωρινός διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση: «Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει» απάντησε μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  της ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:26