search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:13
MENU CLOSE

Φορολόγησαν με 40% το βοήθημα στις οικογένειες των νεκρών του Norman Atlantic (Video)

27.05.2015 07:16
Ένοχοι οι 5 από τους 11 κατηγορούμενους για την πυρκαγιά στο Norman Atlantic το 2014 - Media

Με 40% φορολογήθηκε το βοήθημα που προσέφερε η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ) στις οικογένειες των θυμάτων του Norman Atlantic.

 

Με 40% φορολογήθηκε το βοήθημα που προσέφερε η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ) στις οικογένειες των θυμάτων του Norman Atlantic.

Οι οικογένειες των νεκρών οδηγών φορτηγών, που ακόμα επισήμως θεωρούνται αγνοούμενοι, έλαβαν βοήθημα 1000 ευρώ από την ΟΦΑΕ εκ των οποίων τα 400 παρακρατήθηκαν από την εφορία.

Το περιστατικό κατήγγειλαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ, Απόστολος Κενανίδης, αλλά και η σύζυγος ενός αγνοουμένου οδηγού φορτηγού.

«Εγώ γιατί πρέπει να δώσω 400 ευρώ στο κράτος που εδώ και πέντε μήνες δεν με έχει ρωτήσει κανείς πώς μεγαλώνω τα τρία μου ανήλικα;» «Εκείνοι έδωσαν τα λεφτά για να τους δώσω τον φόρο πίσω; Οι συνάδελφοι του άντρα μου μού τα έδωσαν», κατήγγειλε η σύζυγος του αγνοούμενου οδηγού φορτηγού.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:10