search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει κοτέτσι! (Photos)

27.05.2015 09:58
Η Τζένιφερ Άνιστον  έχει κοτέτσι! (Photos)  - Media

Το αυγό που τρώει προέρχεται από δικό της … κοτέτσι. Ανέβασε η ίδια μια φωτογραφία με ένα καλάθι γεμάτο αυγά και έγραψε «οι κότες μας δουλεύουν πολύ σκληρά».

 

Έχει ένα από τας πιο θανατηφόρα κορμιά του Χόλιγουντ. Την αγάπη της για την γυμναστική και τη γιόγκα δεν την έχει κρύψει ποτέ.

Η 46χρονη ηθοποιός μόλις απέκτησε Instagram και αποφάσισε να αποκαλύψει τα μυστικά της καλής σιλουέτας της. Για την ακρίβεια ο λογαριασμός στο Instagram είναι της εταιρείας Living Proof στην οποία είναι συνιδιοκτήτρια και ειδικεύεται στα προιόντα ομορφιάς.

Το μυστικό λοιπόν, είναι το πρωινό της γεύμα. Περιλαμβάνει ένα αυγό ποσέ πάνω από μία φέτα ψωμί του τοστ. Το συνοδεύει με φέτες ντομάτας και αβοκάντο.

Το αυγό που τρώει μάλιστα, προέρχεται από δικό της … κοτέτσι. Ανέβασε η ίδια μια φωτογραφία με ένα καλάθι γεμάτο αυγά και έγραψε «οι κότες μας δουλεύουν πολύ σκληρά».

Αφού έφαγε το πρωινό της, στη συνέχεια έκανε γυμναστική βασισμένη σε κινήσεις μπαλέτου, κι έπειτα πήρε και το μεσημεριανό της. Μια σαλάτα από αγγούρι, μαιντανό, μέντα, κόκκινο κρεμμύδι, φασόλια, τυρί φέτα, και φυστίκια Αιγίνης. Οι υδατάνθρακες και η γλουτένη δεν αποκλείονται από την διατροφή της.

Συνολικά τρώει πέντε γεύματα την ημέρα. Η διατροφολόγος λέει ότι δεν θα φάει ποτέ ένα κουτί μπισκότα, αλλά θα πάρει ένα αν το επιθυμήσει. 

Το πρωινό

Δικό της κοτέτσι έχει η διάσημη ηθοποιός

Η μεσημεριανή σαλάτα

Το αποτέλεσμα της καλής διατροφής, είναι ένα τέλειο κορμί!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:22