search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Η «Λάμψη» με τον Τζακ Νίκολσον κλείνει 35 χρόνια – Σπάνιες φωτογραφίες

27.05.2015 11:56
Η «Λάμψη» με τον Τζακ Νίκολσον κλείνει 35 χρόνια – Σπάνιες φωτογραφίες  - Media Gallery 22

Ένα από τα αριστουργήματα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, γραμμένο από την πένα του Στίβεν Κινγκ, κλείνει τριάντα πέντε χρόνια από την πρώτη προβολή του. 

 

Ένα από τα αριστουργήματα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, γραμμένο από την πένα του Στίβεν Κινγκ, κλείνει τριάντα πέντε χρόνια από την πρώτη προβολή του. Έτσι, σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Γραμμένη το 1977 από τον Στίβεν Κινγκ, η «Λάμψη» (1980) αφηγείται την ιστορία μιας τριμελούς οικογένειας που απομονώνεται στο ξενοδοχείο Overlook για να δουλέψει στη συντήτηση. Εκεί ο πατέρας αρχίζει να γίνεται απειλητικός προς την οικογένειά του την στιγμή που αποτυγχάνει να γράψει ένα μυθιστόρημα, ενώ ο γιος του χαρτογραφεί το άδειο ξενοδοχείο, το οποίο μοιάζει να κρύβει τρομακτικά μυστικά σε κάθε του όροφο.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τζακ Νίκολσον, η Σίλεϊ Ντιβάλ και ο Ντάνι Λόιντ. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41