search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:54
MENU CLOSE

O Ντέιβιντ Ντουκόβνι διάβασε το σενάριο του νέου X-FIles και έβαλε τα κλάματα

27.05.2015 15:20
O Ντέιβιντ Ντουκόβνι διάβασε το σενάριο του νέου X-FIles και έβαλε τα κλάματα - Media

Ο πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς ξέσπασε σε κλάματα χαράς διαβάζοντας το νέο σενάριο. 

 

Μετά από χρόνια και αφού οι φήμες συνεχώς φούντωνων, το Fox επιβεβαιώνει επίσημα την επιστροφή των θρυλικών «The X-Files» για ένα νέο κύκλο έξι επεισοδίων, με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι και την Τζίλιαν Άντερσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και σύσσωμη την υπόλοιπη ομάδα.  

Πρόσφατα, σε συνέντευξή του στο EW, o Ντέιβιντ Ντουκόβνι, δήλωσε πως τον έπιασαν κλάματα, όταν διάβασε το σενάριο της νέας σειράς. «Χρειάστηκε μία ώρα περίπου για να διαβάσω την πρώτη σελίδα του σεναρίου και να ξεσπάσω σε κλάματα χαράς» αποκάλυψε ο ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Ήταν τόσο παράξενο που έβλεπα τα ίδια ονόματα στην πρώτη σελίδα. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συμφωνήσουμε όλοι με τo Fox. Πέρασαν τουλάχιστον δύο χρόνια».

Παρότι το σενάριο – μέχρι στιγμής – κρατείται επτασφράγιστο μυστικό από τους συντελεστές, ο Ντουκόβνι δηλώνει ενθουσιασμένος με τον τρόπο γραφής του Κρις Κάρτερ, χαρακτηρίζοντας τον «φανταστικό».

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι και την Τζίλιαν Άντερσον να επιστρέφουν στους ρόλους των πρακτόρων του FBI, Φοξ Μάντλερ και Σκάλι Ντάνα αντίστοιχα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:54