search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:52
MENU CLOSE

«Η Τζούντι Γκάρλαντ ήταν λεσβία», ισχυρίζεται παλιά της μάνατζερ (Photos)

27.05.2015 14:04
«Η Τζούντι Γκάρλαντ ήταν λεσβία», ισχυρίζεται παλιά της μάνατζερ (Photos) - Media

Η Στίβι Φίλιπς είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε πολύ καλά την Τζούντι Γκάρλαντ-μητέρα της Λάιζα Μινέλι-καθώς ήταν μάνατζερ της για τέσσερα χρόνια (1961-1965). 

 

Η Στίβι Φίλιπς είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε πολύ καλά την Τζούντι Γκάρλαντ-μητέρα της Λάιζα Μινέλι-καθώς ήταν μάνατζερ της για τέσσερα χρόνια (1961-1965). Τις εμπειρίες της κοντά στην διάσημη ηθοποιό έγραψε στο βιβλίο «Judie & Liza & Robert & Freddie & David & Sue & Me», που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Και ως επί το πλείστον οι εμπειρίες δεν είναι καλές. Και οι χαρακτηρισμοί που αποδίδει στην Γκάρλαντ ακόμα χειρότεροι. «Παρανοϊκή», «εξαρτημένη από τις ουσίες», «εγωπαθής», «ανασφαλής», και πολλά ακόμη…

Αναφέρει μάλιστα, ότι ακόμα και οι απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε, γινόντουσαν με στόχο να χειραγωγεί τους πάντες γύρω της. Περιγράφει μια σκηνή όπου την ώρα που κόβει τις φλέβες της, γυρίζει κοιτάει στην Φίλιπς και της χαμογελάει.

Ενώ αποκαλύπτει ότι της άρεσαν οι γυναίκες και περιγράφει ένα περιστατικό όπου η Γκάρλαντ την «έπεσε» στην ίδια την Φίλιπς μέσα σε μία λιμουζίνα καθώς έβαλε το χέρι της κάτω από το φουστάνι της.

Η Φίλιπς είναι σήμερα 78 χρονών. Στο παρελθόν έχει υπάρξει μάνατζερ και της Λάιζι Μινέλι και των Ντέιβιντ Μπόουι, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Πολ Νιούμαν, Χένρι Φόντα, κ.α.

Η Τζούντι Γκάρλαντ με την κόρη της, Λάιζα Μινέλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52