search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11
MENU CLOSE

Εβδομάδα Κυπέλλων στον ΟΤΕ TV, με τους τελικούς σε Ισπανία, Γερμανία & Γαλλία

27.05.2015 14:18
Εβδομάδα Κυπέλλων στον ΟΤΕ TV, με τους τελικούς σε Ισπανία, Γερμανία & Γαλλία  - Media

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια OTE SPORT. 

 

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια OTE SPORT.

Ξεχωρίζουν οι τρεις μεγάλοι τελικοί στα Κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας το Σάββατο 30 Μαΐου, που ο OTE TV θα προβάλει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια και θα καλύψει με την εκπομπή «ΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΩΝ». Στην Ιταλία, αυλαία ρίχνει η Serie A, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει  η διοργάνωση του La Liga World Challenge, που θα διεξαχθεί σε Αυστραλία, Μαρόκο και Αμερική και θα φιλοξενήσει κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας, όπως Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Σεβίλλη. Την καλυψη των αγώνων έχει αναλάβει ο OTE TV.       

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες στο OTE Cinema on Demand, Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών από τον animator του «ΓΟΥΟΛ-Υ» και «Ψηλά στον Ουρανό» και το The Hunger Games: Επανάσταση-Μέρος Ι και η κωμωδία Ζητείται Κουμπάρος, ενώ στο OTE CINEMA 1HD αυτή την εβδομάδα κάνει πρεμιέρα η κωμωδία Ανυπόφοροι Γείτονες με τον Σεθ Ρόγκαν και τον Ζακ Έφρον. Εξαιρετικές οι επιλογές και στο OTE CINEMA 2, όπου θα προβληθει το οσκαρικό Μία Κάποια Εκπαίδευση, αλλά και στο Village Cinema όπου κάνει πρεμιέρα η η ρομαντική κομεντί Λόγια και Εικόνες.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08