search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Η Κέιτ Άπτον είναι η σέξι μάγισσα του Χάρι Πότερ! (Photos)

28.05.2015 09:38
Η Κέιτ Άπτον είναι η σέξι μάγισσα του Χάρι Πότερ! (Photos) - Media

Πρόκειται για μια ταινία που εκτυλίσσεται 70 χρόνια πριν έρθει ο Χάρι Πότερ στο Χόγκουαρντς. 

 

 

 

 

Η είδηση ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν για την ερμηνεία του ως Στίβεν Χόκινγκ  θα πρωταγωνιστήσει στο «Fantastic beasts and where to find them», έδωσε ήδη στο πρότζεκτ μια γερή ώθηση διαφήμισης.

Τώρα όμως, διαβάζουμε ότι μία από τις δύο γυναίκες πρωταγωνίστριες θα υποδυθεί η σεξοβόμβα Κέιτ Άπτον, που έως τώρα έχει πρωταγωνιστήσει στα … εξώφυλλα με μαγιό του «Sports Illustrated».

Παρόλο που η Τζίνα Ρόουλαντ μόλις τελείωσε το σενάριο δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες. Πρόκειται για μια ταινία που εκτυλίσσεται 70 χρόνια πριν έρθει ο Χάρι Πότερ στο Χόγκουαρντς. Η Άπτον, κατά πάσα πιθανότητα, θα υποδυθεί μία από τις δύο μάγισσες, που βρίσκονται στο επίκεντρο της ιστορίας, Τίνα και Κουίνι. Για τον άλλο ρόλο είναι υποψήφιες οι Σαουόρς Ρόναν, Ντακότα Φάνινγκ, Λίλι Σίμονς.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02