search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:54
MENU CLOSE

Ο Πούτιν στηρίζει FIFA και κατηγορεί τις ΗΠΑ

28.05.2015 09:42
Ο Πούτιν στηρίζει FIFA και κατηγορεί τις ΗΠΑ - Media

Ο Ρώσος Πρόεδρος υποστήριξε σε δηλώσεις, πως οι συλλήψεις στην FIFA είναι προσπάθεια των ΗΠΑ να εμποδίσουν την επανεκλογή Μπλάτερ, επισημαίνοντας την στήριξή του.

 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ανακατεύονται πέρα από αυτό που τους επιτρέπει η δικαιοδοσία τους με τη σύλληψη αξιωματούχων της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας FIFA.

“Αυτή είναι μία ακόμη καταφανής προσπάθεια (των Ηνωμένων Πολιτειών) να επεκτείνουν τη δικαιοδοσία τους σε άλλες χώρες”, είπε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν πρόσθεσε πως οι συλλήψεις ήταν μία “σαφής προσπάθεια” να εμποδιστεί η επανεκλογή του προέδρου της FIFA Σεπ Μπλάτερ και πως ο τελευταίος έχει την υποστήριξη της Ρωσίας.

Καθόλου απίθανο βέβαια, όλη αυτή η στήριξη να έχει να κάνει με την  ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ του 2018 από την Ρωσία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52