search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:07
MENU CLOSE

Στα χέρια της αστυνομίας δύο από τους ληστές με την χλωρίνη

28.05.2015 13:32
Στα χέρια της αστυνομίας δύο από τους ληστές με την χλωρίνη - Media

Οι δυο κακοποιοί είχαν ρίξει χλωρίνη στο πρόσωπο νεαρού ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αυλωνάρι Ευβοίας, προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά.

 

Οι δυο κακοποιοί είχαν ρίξει χλωρίνη στο πρόσωπο νεαρού ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αυλωνάρι Ευβοίας, προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά.

Συνολικά τέσσερα άτομα το βράδυ της Τρίτης αρχικά είχαν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο βενζινάδικο και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τον 24χρονο γιο της ιδιοκτήτριας.

Τον χτύπησαν και τον οδήγησαν στο σπίτι του, ακριβώς δίπλα, όπου βρισκόταν η 61χρονη μητέρα του.

Μπροστά στα μάτια της, και ενώ τους εκλιπαρούσε να μην κάνουν κακό στον γιο της, έριξαν χλωρίνη στο πρόσωπο του νεαρού και απαίτησαν από την έντρομη γυναίκα να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού, από το οποίο άρπαξαν τα κλοπιμαία και διέφυγαν.

Το 24χρονο θύμα της ληστείας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 33 και 29 χρόνων που συνελήφθησαν με επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και σωματικές βλάβες και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Όμως, φαίνεται πως έπαιξαν περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση ως τσιλιαδόροι για τους συνεργούς τους που διέπραξαν τη ληστεία και η έρευνα συνεχίζεται, καθώς οι δυο αναζητούμενοι έχουν στην κατοχή τους τα 35.000 ευρώ, τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα που άρπαξαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:06