search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29
MENU CLOSE

35χρονη δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο αγόρι

28.05.2015 13:57
Ένοχη η καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητή της σε χωράφι δίπλα από το σχολείο – Στο πλευρό της ο άνδρας της (Photos/Video) - Media

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη της 35χρονης δασκάλας Louise Aspinall, η οποία έκανε σεξ με ένα 13χρονο αγόρι στη Μεγάλη Βρετανία.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη της 35χρονης δασκάλας Louise Aspinall, η οποία έκανε σεξ με ένα 13χρονο αγόρι στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 13χρονου, η 35χρονη ανάλυε τα συζυγικά της προβλήματα στον έφηβο. Όταν βρέθηκαν μόνοι, τσακώθηκαν διότι εκείνη ήθελε να καταχωρήσει τον τηλεφωνικό της αριθμό στις επαφές του κινητού του και στη συνέχεια φιλήθηκαν.

Ύστερα από μια εβδομάδα, βρέθηκαν στο σπίτι της δασκάλας, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, και του εξομολογήθηκε ότι δεν της αρέσει πια ο σύζυγός της και στη συνέχεια έκαναν σεξ, όπως αναφέρεται στην κατάθεση του έφηβου. Μετά την ερωτική πράξη, η 35χρονη του ζήτησε να μην το πει σε κανέναν γιατί θα βρεθεί «μπλεγμένη».

Επιπλέον, συνευρέθηκαν ερωτικά άλλες δύο φορές. Η 35χρονη δασκάλα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ισχυριζόμενη ότι δεν φίλησε ποτέ το αγόρι και ότι δεν έκανε ποτέ σεξ μαζί του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29