search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:56
MENU CLOSE

Συγγνώμη ζήτησε ο Σακελλαρίδης από τον Άδωνι για το βίντεο με το «τρολάρισμα» (Video)

28.05.2015 16:24
16/05/2015 - Media

Θυμάστε τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το… «τρολάρισμα» που έφαγε από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την παρέα του σε βίντεο που είχε τραβηχτεί το 2012;

 

Θυμάστε τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το… «τρολάρισμα» που έφαγε από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την παρέα του σε βίντεο που είχε τραβηχτεί το 2012;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πήρε τηλέφωνο τον βουλευτή της ΝΔ για να του ζητήσει συγγνώμη (η οποία έγινε δεκτή) για το βίντεο που διέρρευσε την Τρίτη στο Διαδίκτυο κι έγινε αμέσως viral.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε το parapolitika.gr, φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με την παρέα του να σατιρίζουν τον βουλευτή της ΝΔ και τις τηλεπωλήσεις του, κρατώντας βιβλία στα χέρια τους.

Όπως σημειώνουν τα parapolitika, εκτός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στην… εύθυμη παρέα συμμετέχουν ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τωρινός διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση. «Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει», απάντησε μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55