search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Τζέσικα Άλμπα: έγινε η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα των ΗΠΑ πουλώντας πάνες και μωρομάντιλα! (Photos)

29.05.2015 10:03
Τζέσικα Άλμπα: έγινε η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα των ΗΠΑ πουλώντας πάνες και μωρομάντιλα! (Photos) - Media

Για όσους δεν το ξέρουν, η Τζέσικα Άλμπα δεν είναι απλά μια σταρ του Χόλιγουντ, αλλά μια δραστήρια επιχειρηματίας. 

 

 

Για όσους δεν το ξέρουν, η Τζέσικα Άλμπα δεν είναι απλά μια σταρ του Χόλιγουντ, αλλά μια δραστήρια επιχειρηματίας. Τόσο δραστήρια και … κερδοφόρα, ώστε σύμφωνα με το Forbes είναι η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα των ΗΠΑ.

Η εταιρεία The Honest-στην οποία είναι συν-ιδιοκτήτρια από το 2012- έχει αξία 1 δισεκατομμύριο δολάρια, και το προσωπικό της μερίδιο είναι 200 εκατ. δολ.

 Η εταιρεία πουλάει οικολογικά προιόντα για το σπίτι και το παιδί. Απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα και πουλάει οnline παιδικά προιόντα, όπως πάνες, μωρομάντιλα, αφρόλουτρα, σαμπουάν, κ.α., όλα φτιαγμένα από υποαλλεργικά υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η ιδέα για μια τέτοια επιχείρηση ήρθε στην Τζέσικα Άλμπα το 2008 όταν ήταν έγκυος στην πρώτη της κόρη. Σε ένα πάρτι δώρων για το μωρό που θα ερχόταν, η μητέρα της την συμβούλεψε να χρησιμοποιήσει ειδικά υποαλλεργικά απορρυπαντικά, καθώς η ίδια η Άλμπα ως μωρό ήταν πολύ ευαίσθητο, είχε αλλεργίες, άσθμα και είχε πάθει πολλές φορές αλλεργία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:51