search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Διαβάστε πώς η Τέιλορ Σουίφτ έσωσε την ζωή τριών κοριτσιών (Photos)

29.05.2015 10:21
Διαβάστε πώς η Τέιλορ Σουίφτ έσωσε την ζωή τριών κοριτσιών (Photos) - Media

Η ιστορία αυτή είναι απίστευτη.  Τρεις νεαρές κοπέλες σώθηκαν χάρης στα φωσφοριζέ βραχιολάκια που φορούσαν, από αυτά που δίνονται στις συναυλίες. 

Η ιστορία αυτή είναι απίστευτη.  Τρεις νεαρές κοπέλες σώθηκαν χάρης στα φωσφοριζέ βραχιολάκια που φορούσαν, από αυτά που δίνονται στις συναυλίες. Οι τρεις κοπέλες είχαν πάει στο live της Τέιλορ Σουίφτ στη Λουιζιάνα την προηγούμενη Παρασκευή. Στην είσοδο παρέλαβαν τα ειδικά βραχιολάκια, τα οποία αλλάζουν χρώμα όσο τα τρίβεις. Μετά τη συναυλία, οι αδερφές Ελίζαμπεθ και Καρολάιν Ντάτζιο και η φίλη τους, Έμα, γυρνούσαν στο σπίτι με το αυτοκίνητο.

Η Ελίζαμπεθ που οδηγούσε, κοιμήθηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ντελαπάρει. Δεν μπορούσαν να βγούνε από το αμάξι, ενώ τα δύο κινητά είχαν ξεμείνει από μπαταρία και το τρίτο δεν μπορούσε να βρεθεί στο σκοτάδι.

Τελικά, τα νεαρά κορίτσια κουνούσαν τα χέρια με τα βραχιολάκια, τα οποία φωσφόριζαν και τις εντόπισε μια γυναίκα που περνούσε με το αμάξι της. Η τραγουδίστρια, μόλις έμαθε το συμβάν δήλωσε χαρούμενη που τα κορίτσια είναι καλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:07