search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:47
MENU CLOSE

Έργο τέχνης αποκαθηλώθηκε επειδή ενόχλησε παπά

29.05.2015 13:11
Έργο τέχνης αποκαθηλώθηκε επειδή ενόχλησε παπά - Media

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών υποχρεώθηκε να σταματήσει την προβολή μετά από διαμαρτυρία ενός ιερωμένου που πέρασε από την περιοχή.

 

Ανθρωπόμορφες φιγούρες και άνθρωποι-γίγαντες έμοιαζαν να στηρίζουν ένα βαρύ κτίριο. Οι «Καρυάτιδες» του Kris Verdonck, η προβολή του έργου «Stills» γινόταν στην συμβολή των οδών Παρνασσού και Παπαρηγοπούλου στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όμως, υποχρεώθηκε να σταματήσει την προβολή μετά από διαμαρτυρία ενός ιερωμένου που πέρασε από εκεί.

Η ανακοίνωση που έβγαλε η Στέγη είναι η εξής:

  «Στο πλαίσιο του Fast Forward Festival 2 η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση ενημερώνει το κοινό ότι υποχρεώθηκε να διακόψει την προβολή του έργου με τον τίτλο “Stills” του Kris Verdonck στη συμβολή των οδών Παρνασσού και Παπαρηγοπούλου (πλατεία Κλαυθμώνος) κατόπιν καταγγελιών επί του περιεχομένου αυτού.
Η βιντεοπροβολή στη συμβολή των οδών Σίνα 8 και Βησσαρίωνος συνεχίζεται κανονικά έως τις 31 Μαΐου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:47