search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48
MENU CLOSE

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό

01.06.2015 16:12
Αντίστροφη μέτρηση για την συμφωνία - Επαφές του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου - Media

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου με επίκεντρο την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές.

 

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου με επίκεντρο την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης είναι οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για την επίτευξη μιας συμφωνίας καθώς οι πιέσεις από τους δανειστές αυξάνονται ασφυκτικά και την ώρα που το Brussels Group συνεδριάζει στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο η κυρία Μέρκελ συναντάται με Ολάντ και Γιούνκερ, σε ένα ραντεβού που σύμφωνα με πληροφορίες θα καθορίσει τη «γραμμή» έναντι των ελληνικών θέσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:47