search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:13
MENU CLOSE

«Αδέσποτες Πόλεις», μία εκδήλωση με οδηγίες για τα αδέσποτα ζώα

02.06.2015 10:40
«Αδέσποτες Πόλεις», μία εκδήλωση με οδηγίες για τα αδέσποτα ζώα - Media

Οι «Παράξενες Πόλεις» διοργανώνουν ένα απόγευμα για τις «Αδέσποτες Πόλεις» στις 3 Ιουνίου, στη Διπλάρειο Σχολή, αφιερωμένο στα αδέσποτα ζώα της πόλης.

 

Οι «Παράξενες Πόλεις» διοργανώνουν ένα απόγευμα για τις «Αδέσποτες Πόλεις» στις 3 Ιουνίου, στη Διπλάρειο Σχολή, αφιερωμένο στα αδέσποτα ζώα της πόλης.

Κτηνίατροι και ειδικοί εκπαιδευτές θα δώσουν οδηγίες πώς να πλησιάζουμε τα αδέσποτα σκυλιά και τις γάτες, τι να προσέχουμε όταν αναλαμβάνουμε να τα φροντίσουμε, τι σημαίνει θετική εκπαίδευση και πώς μπορεί ένα επιθετικό ζώο να συμβιώσει αρμονικά με μία οικογένεια, αλλά και πολλές ακόμη συμβουλές και εκπαιδευτικά tips προς ανθρώπους που αγαπούν ή φοβούνται τα ζώα συντροφιάς.

Πρόκειται για μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης «Strange Cities» (Παράξενες Πόλεις) που διοργανώνει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Διπλάρειο Σχολή (Πλατεία Θεάτρου 3, κάτω από τη Βαρβάκειο Αγορά).

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, θα ξεκινήσει στις 18:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Μετά το τέλος της συζήτησης θα ακολουθήσει κλήρωση ζωοτροφών, προσφορά της Royal Canin, που είναι και ο υποστηρικτής της δράσης.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, για λόγους ασφαλείας, στην εκδήλωση δεν θα επιτρέπονται κατοικίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59