search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:51
MENU CLOSE

«Hot Girls Wanted»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ερασιτεχνικό πορνό (Video)

02.06.2015 16:40
«Hot Girls Wanted»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ερασιτεχνικό πορνό (Video)  - Media

Το ντοκιμαντέρ «Hot Girls Wanted» που προκάλεσε πλήθος συζητήσεων στο Σάντανς θα προβληθεί από το Netflix. 

 

Το ντοκιμαντέρ «Hot Girls Wanted» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Σάντανς τον περασμένο Μάρτιο και προκάλεσε πλήθος συζητήσεων επειδή το υλικό του προέρχεται από την ερασιτεχνική βιομηχανία του πορνό που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο. Στην ουσία όμως, πραγματεύεται αυτό ακριβώς. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ σε παραγωγή της Αμερικανίδας ηθοποιού, σεναριογράφου και συγγραφέα κόμικς Ρασίντα Τζόουνς που αφηγείται το πώς λειτουργεί η ερασιτεχνική βιομηχανία του πορνό στις ΗΠΑ.

Η έρευνα των δημοσιογράφων Ρόνα Γκράντους και η Τζιλ Μπάουερ επικεντρώνεται σε κορίτσια που μετά την αποφοίτηση τους από τα κολλέγια στην Αμερική απορροφούνται από την συγκεκριμένη αγορ. Για να κερδίσουν εύκολα και γρήγορα χρήματα ενδίδανε στην πρόκληση, μέχρι να γίνουν αντιληπτές από τους γονείς τους και επομένως, να αντικατασταθούν από άλλες κοπέλες. Το ντοκιμαντερ θα προβληθεί σύντομα μέσω του Netflix. 

Δείτε το τρέιλερ: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:51