search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:33
MENU CLOSE

Υψηλή η παραγωγική δύναμη της INTERAMERICAN στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων

02.06.2015 15:31
Υψηλή η παραγωγική δύναμη της  INTERAMERICAN στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων - Media

Το ειδικότερο ενδιαφέρον της INTERAMERICAN για τους κλάδους ασφάλισης Μεταφορών και Πλοίων ανέδειξε η διεθνής συνάντηση ανταλλαγής τεχνογνωσίας που οργάνωσε πρόσφατα η εταιρεία στην Αθήνα. 

 

Το ειδικότερο ενδιαφέρον της INTERAMERICAN για τους κλάδους ασφάλισης Μεταφορών και Πλοίων ανέδειξε η διεθνής συνάντηση ανταλλαγής τεχνογνωσίας που οργάνωσε πρόσφατα η εταιρεία στην Αθήνα. Στην ημερίδα συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή κοινοπραξία EURAPCO. Η κοινοπραξία, με μέλη της 7 από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και ο όμιλος ACHMEA, μητρικός της INTERAMERICAN, έχει την εμπειρία 18 τοπικών αγορών όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρείες μέλη.

Κατά τη συνάντηση εργασίας, οι επίλεκτοι Brokers συνεργάτες της INTERAMERICAN, πέρα από τα θετικά αποτελέσματα της παραγωγής της εταιρείας, ενημερώθηκαν και για το υψηλό capacity που διαθέτει η ελληνική εταιρεία στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων, το οποίο διευρύνεται σημαντικά και στον κλάδο Μεταφορών, λόγω της συμμετοχής της στην κοινοπραξία της EURAPCO.

Σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN έκλεισε την περασμένη χρονιά με αύξηση κατά 35,6% των μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων στα Πλοία, ενώ στις ασφαλίσεις Μεταφορών πέτυχε αύξηση κατά 9,9% έναντι του 2013.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:32