11/07/2020 08:50:13

Οι απεργοί του Νεωρίου καταγγέλλουν τη διοίκηση: «Είστε οι καλύτεροι»!

Οι απεργοί του Νεωρίου καταγγέλλουν τη διοίκηση: «Είστε οι καλύτεροι»! - Media

αναδημοσίευση από: cyclades24.gr

Έχοντας ήδη μπει στον 2ο μήνα απεργιακών κινητοποιήσεων, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, ακόμα και επιβίωσης όπως είδαμε πριν λίγες μέρες όπου μοιράστηκε ψωμί ως συσσίτιο.

Ωστόσο, η επιμονή και το πάθος τους για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους είναι αυτά που τους κρατούν δυνατούς. Έτσι, μπορεί να έχουν χάσει πολλά, δεν έχασαν όμως το χιούμορ τους...

Στην ανακοίνωση που είχε εκδόσει πριν μερικές μέρες η διοίκηση του ναυπηγείου γινόταν ιδιαίτερη αναφορά στο πανό που υπήρχε στην είσοδο του Νεωρίου και στο οποίο αναγραφόταν "Είστε απαράδεκτοι".

Οι εργαζόμενοι... ικανοποίησαν το αίτημα αυτό της διοίκησης και με τη βοήθεια της τεχνολογίας το "αντικατέστησαν" μ' αυτό της φωτογραφίας, ένα μήνυμα με αρκετή δόση χιούμορ και ειρωνείας προς την διοίκηση για την συμπεριφορά και τη στάση της τόσο κατά τη διάρκεια της απεργίας όσο και πριν απ' αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.