search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:38
MENU CLOSE

Λαπαβίτσας: «Ετοιμάστε γρήγορα Plan B»

03.06.2015 07:21
Λαπαβίτσας: «Δεν θα είμαι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αν υπογράψει νέο μνημόνιο» - Media

Τίποτε δεν πείθει τον καθηγητή Κ. Λαπαβίτσα ότι βρισκόμαστε κοντά στη συμφωνία. 

αναδημοσίευση από: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Τίποτε δεν πείθει τον καθηγητή Κ. Λαπαβίτσα ότι βρισκόμαστε κοντά στη συμφωνία.

Μου είπε μάλιστα ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να ετοιμάζει γρήγορα το σχέδιο Β. Οταν ρωτήθηκε ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο Β, μου απάντησε ως εξής: «Πρώτα απ’ όλα να πει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό την πραγματικότητα και (σ.σ.: προσοχή στο «καρφί» που έρχεται), όχι την πραγματικότητα που ήθελε η κυβέρνηση να είναι. Οταν λέω πραγματικότητα εννοώ τη σκληρή πραγματικότητα γιατί διαφορετικά δεν έχει νόημα. Δεύτερον να ετοιμάσει σχέδιο Β, έπρεπε ήδη να το έχει κάνει, με το οποίο να προετοιμάζει τον ελληνικό λαό για το τι πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον».

Κατά τον κ. Λαπαβίτσα, εδώ που έφτασε η κατάσταση θα πρέπει πλέον να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το τι πρόκειται να ακολουθήσει γιατί, όπως σημειώνει, «το θέμα πλέον είναι εθνικό, ξέφυγε από τα στενά κομματικά κριτήρια και κανένα άλλο κόμμα δεν μπορεί να το επιλύσει». 

Ο κ. Λαπαβίτσας αποφεύγει πάντως σε αυτή τη φάση να αναφερθεί στη δραχμή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36