search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Η πιο κρίσιμη μέρα των διαπραγματεύσεων – Προς μίνι «Σύνοδο Κορυφής» το βράδυ στις Βρυξέλλες

03.06.2015 09:51
Η πιο κρίσιμη μέρα των διαπραγματεύσεων – Προς μίνι «Σύνοδο Κορυφής» το βράδυ στις Βρυξέλλες - Media

Πηγές της Ευρωζώνης ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, καθώς επίσης εκπρόσωποι της ΕΚΤ και του ΔΝΤ θα είναι παρόντες στη συνάντηση που θα έχει σήμερα το βράδυ στις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Πηγές της Ευρωζώνης ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, καθώς επίσης εκπρόσωποι της ΕΚΤ και του ΔΝΤ θα είναι παρόντες στη συνάντηση που θα έχει σήμερα το βράδυ στις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σύμφωνα με ελληνικές πηγές ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δεν θα μετέχει στην συνάντηση αλλά θα παρέμβει μόνο εάν κριθεί απαραίτητο.

Έλληνες αξιωματούχοι που μίλησαν στον Guardian, ανέφεραν ότι σήμερα είναι η πιο κρίσιμη ημέρα των διαπραγματεύσεων από τη στιγμή που η  κυβέρνηση ανέλαβε την εξουσία.

Καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας  δεν αποκλείουν και την πιθανότητα τρίτης τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό και τους ηγέτες της Γερμανίας και Γαλλίας μετά τη βραδινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51