search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:49
MENU CLOSE

Όταν έκλαψε ο Βερύκιος… (Video)

03.06.2015 13:17
Όταν έκλαψε ο Βερύκιος… (Video) - Media

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Δήμος Βερύκιος, όταν του έστειλε μήνυμα ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

 

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Δήμος Βερύκιος, όταν του έστειλε μήνυμα ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς. Όχι ο Πρόεδρος δεν του έκανε παρατήρηση, ήθελε απλώς να τον ευχαριστήσει και ο Δήμος Βερύκιος συγκινήθηκε πολύ από αυτή την κίνηση.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει σήμερα τα γενέθλιά του και οι καλεσμένοι της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή του ευχήθηκαν από… αέρος χρόνια πολλά. Ανάμεσα τους και ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Ο ισχυρός άνδρας του Alpha απάντησε με SMS στις ευχές των υπαλλήλων του, και το μήνυμα προσπάθησε να διαβάσει στον αέρα ο Δήμος Βερύκιος. Όμως στάθηκε αδύνατον καθώς η φωνή του έσπασε και ξέσπασε σε αναφιλητά!

«Εγώ να δεις πόσο συγκινήθηκα. Να ‘στε πάντα καλά…», κατάφερε μόνο να ψελλίσει από το μήνυμα ο δημοσιογράφος πριν αναλυθεί σε λυγμούς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε την αποφώνηση της εκπομπής, δίνοντας χρόνο στον δημοσιογράφο να ηρεμήσει… 

Δείτε το video:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:48