search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Και τρίτη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

03.06.2015 14:02
Και τρίτη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής - Media

Λόγω της μεγάλης ζήτησης προστέθηκε και τρίτη ημέρα, την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 9μμ.

 

Οι δύο πρώτες συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στις 26 και 27 Ιουνίου είναι ήδη sold out. Λόγω της μεγάλης ζήτησης προστέθηκε και τρίτη ημέρα, την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 9μμ.

Στον πιο δροσερό κήπο της πρωτεύουσας, σημείο αναφοράς το καλοκαίρι για τους πολίτες της Αθήνας, ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας χαρίσει τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας» αλλά και από τις συναυλίες του στον Κήπο τα δυο τελευταία καλοκαίρια. Στο πολυπολιτισμικό σύμπαν του γνωστού τραγουδοποιού υπάρχουν όμως και κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: του Νίκου Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), του Άγγελου Αγγελίδη (ηλεκτρική κιθάρα), του Jim Σταρίδα (τρομπόνι), του Αντώνη Ανδρέου (τρομπόνι), του Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και του Κωσταντίνου Μάνου (κοντραμπάσο).

Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων στην είσοδο κατά την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31