search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:14
MENU CLOSE

Τι άκουσε ο Paul Mason σε ένα μπαρ με Συριζαίους

04.06.2015 07:45
Τι άκουσε ο Paul Mason σε ένα μπαρ με Συριζαίους  - Media

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Paul Mason του Channel 4 που είναι γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης, σχολίασε με το δικό του τρόπο τις εξελίξεις μετά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

 

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Paul Mason του Channel 4 που είναι γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης, σχολίασε με το δικό του τρόπο τις εξελίξεις μετά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, παρουσία και του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. 

Έγραψε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Δυο τα ξημερώματα στην Αθήνα σε ένα μπαρ γεμάτο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι είναι κολλημένοι στα SMS, καθώς ο Τσίπρας μιλάει. Πολύς κόσμος περιμένει εκλογές τώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:14