search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:15
MENU CLOSE

O 50 Cent έγινε μοντέλο (Photos)

04.06.2015 15:22
Ο όρκος του 50 Cent μετά τον θάνατο του Κόμπι: Δεν θα ξανατσακωθώ με κανεναν - Media

Ο διάσημος ράπερ ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες όπου είναι μόνο με το μποξεράκι του και τους κοιλιακούς του σε … πρώτο πλάνο

 

Ο 50 Cent φημίζεται για τους κοιλιακούς του από τότε που πρωτοξεκίνησε στον χώρο της μουσικής. Και για να αποδείξει ότι τους έχει ακόμα, μόλις πέταξε όλα τα ρούχα του..

Ο διάσημος ράπερ ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες όπου είναι μόνο με το μποξεράκι του και τους κοιλιακούς του σε … πρώτο πλάνο. Ο 50 Cent λανσάρει την δική του σειρά εσωρούχων (Frigo) και, όπως φαίνεται, έχει το καλύτερο μοντέλο: τον εαυτό του.

Στα σχόλια που ανέβαζε με τις φωτογραφίες του, προέτρεπε τους followers να ξεκινήσουν γυμναστική και διαφήμιζε το καλογυμνασμένο κορμί του. Σε μια φωτογραφία μάλιστα, έγραψε «Κυρίες, αυτή ήταν η τελευταία φωτό. Τώρα θα ντυθώ».

Το επιχειρηματικό άνοιγμα γίνεται σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Timbaland, τον μπασκετμπολίστα Καρμέλο Άντονι και τον πρώην μπασκετμπολίστα, Ντέρεκ Τζέτερ. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:14