search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:15
MENU CLOSE

Απίστευτα βασανιστήρια στην Κίνα για δολοφόνους σκυλιών (Σκληρές Photos)

06.06.2015 12:45
Απίστευτα βασανιστήρια στην Κίνα για δολοφόνους σκυλιών (Σκληρές Photos) - Media

Σε βάναυσο εννιάωρο ξυλοδαρμό υποβλήθηκαν δύο άνδρες που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν και να σκοτώνουν σκυλιά σε ένα χωριό στην Κίνα.

 

Σε βάναυσο εννιάωρο ξυλοδαρμό υποβλήθηκαν δύο άνδρες που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν και να σκοτώνουν σκυλιά σε ένα χωριό στην Κίνα. Οι κάτοικοι του χωριού αφού τους έδεσαν στον λαιμό τα δύο νεκρά σκυλιά, που πιστεύεται ότι οι κλέφτες σκότωσαν για το κρέας τους, τους επιτέθηκαν.

Όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο για να μεταφέρουν τους δύο άνδρες στο αστυνομικό τμήμα, οι κάτοικοι ζήτησαν 1 εκατ. γιουάν (145.000 ευρώ) ως αποζημίωση ειδάλλως δεν τους άφηναν ελεύθερους.

Στη συνέχεια, οι κάτοικοι ξεκίνησαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς με μεταλλικές ράβδους και πέτρες, σπάζοντας τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων της αστυνομίας.

Κάποιοι από τους χωρικούς ξάπλωσαν μπροστά από τα οχήματα της αστυνομίας με σκοπό να εμποδίσουν την μεταφορά των δραστών στο αστυνομικό τμήμα.

Την κατάσταση έθεσαν υπό έλεγχο οι υπάλληλοι του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας μόλις έφτασαν στο χωριό, οι οποίοι κατάφεραν να ηρεμήσουν τους ντόπιους λέγοντάς τους ότι οι αστυνομικοί έκαναν σωστά την δουλειά τους δείχνοντας αυτοσυγκράτηση όταν τους επιτέθηκαν.

Οι δύο δράστες βρίσκονται υπό κράτηση και οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα γύρω απ’ την υπόθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:15