30/09/2020 02:09:23

Μητρόπουλος: Απομακρυσμένο από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις το ελληνικό κείμενο (Video)

Μητρόπουλος: Απομακρυσμένο από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις το ελληνικό κείμενο (Video) - Media

 

«Μακριά από τις προγραμματικές της θέσεις βρίσκεται η κυβέρνηση» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις των διαπραγματεύσεων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής είπε χαρακτηριστικά: «Το ελληνικό κείμενο για συμφωνία είναι απομακρυσμένο από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

Ο Αλ. Μητρόπουλος, χαρακτήρισε το κείμενο των δανειστών ως «κείμενο πολέμου» και συνέχισε λέγοντας πως «οι δανειστές από ότι φαίνεται δεν θα κάνουν πίσω».

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η συμφωνία δεν περνάει από τη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως και το ελληνικό κείμενο έχει προβλήματα.  

Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του κατά του υπουργού Εσωτερικών λέγοντας πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δίκιο ως προς το ότι δεν μπορούν να γίνουν απευθείας εκλογές από την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως «καλό θα είναι όσοι μιλούν να γνωρίζουν τα περί του Συντάγματος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.