search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:29
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αστυνομικός εκτός ελέγχου τραβάει όπλο σε… πάρτι εφήβων! (Video)

08.06.2015 09:19
ΗΠΑ: Αστυνομικός εκτός ελέγχου τραβάει όπλο σε... πάρτι εφήβων! (Video) - Media

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός στο Τέξας μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την επέμβασή του σε πάρτι, κατά την οποία έβγαλε πιστόλι σε εφήβους και υποχρέωσε μια 14χρονη κοπέλα με ιδιαίτερη βιαιότητα να ξαπλώσει στο έδαφος.

 

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός στο Τέξας μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την επέμβασή του σε πάρτι, κατά την οποία έβγαλε πιστόλι σε εφήβους και υποχρέωσε μια 14χρονη κοπέλα με ιδιαίτερη βιαιότητα να ξαπλώσει στο έδαφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στη δημοτική πισίνα στην πόλη ΜακΚίνεϊ του Τέξας, όπου κάποια παιδιά έκαναν πάρτι και αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η αστυνομική βία στην Αμερική έχει ξεφύγει από κάθε έλγχο.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί. Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας από αυτούς κάνει ακροβατικά και… τούμπες επίδειξης χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, και τα πνεύματα δεν αργούν να ανάψουν.

Ο αστυνομικός διατάζει τα παιδιά να πέσουν στο έδαφος και να μείνουν ακίνητα ενώ βγάζει το όπλο του προκαλώντας πανικό στους εφήβους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Αφροαμερικανοί. Ο αστυνομικός «κολλάει» βίαια στο έδαφος ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο κλαίει και ζητά να τηλεφωνήσει στη μητέρα του.

Το βίντεο προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media. Σύμφωνα με τον άνδρα που τράβηξε το βίντεο: «ένα τσούρμο λευκοί γονείς θύμωσαν που ένα τσούρμο μαύρα παιδιά που δεν ζουν στη γειτονιά τους μπήκαν στην πισίνα».

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι η αστυνομία κλήθηκε όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ των συμμετεχόντων στο πάρτι και ενήλικων κατοίκων που έκαναν ρατσιστικά σχόλια.

Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το συμβάν, ενώ όλοι οι έφηβοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:28