search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Καταζητείται ο γιος του Τομ Χανκς (Photos)

08.06.2015 11:40
Καταζητείται ο γιος του Τομ Χανκς (Photos)  - Media

Ο Τσέστερ Χανκς καταζητείται από την αστυνομία της Βρετανίας επειδή έκανε «γυαλιά καρφιά» το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε μαζί με άλλες τρεις κοπέλες. 

 

Ο γιος του Τομ Χανκς, Τσέστερ άρχισε τα … παρατράγουδα. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο 24χρονος νεαρός καταζητείται από την αστυνομία της Βρετανίας επειδή έκανε «γυαλιά καρφιά» το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, μαζί με άλλες τρεις κοπέλες. Οι ζημιές σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ανέρχονται πάνω από 1.200 λίρες.

Ο Τσέστερ Χανκς, γνωστός με το παρατσούκλι Τζετ Χέιζ, είναι ο μεγαλύτερος γιος του Τομ Χανκς και της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον. Πριν από λίγο καιρό, είχε προκαλέσει σοκ με το βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram όπου παραδεχόταν τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. «Δίνω μάχη με τον εθισμό από τα 16 μου χρόνια. Στα 24 ζήτησα τελικά βοήθεια. Εχοντας στο κοντέρ 50 μέρες καθαρός, μπορώ να σας πω ειλικρινά ότι δεν ήμουν ποτέ πιο χαρούμενος» έλεγε χαρακτηριστικά στο βίντεο. 

 

Φωτογραφίες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Τσέστερ Χανκς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45