search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:45
MENU CLOSE

Lady Gaga: ντύθηκε μόνο με …φτερά (Photos)

09.06.2015 09:24
Η Lady Gaga βγήκε στα μαγαζιά για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια… (Photos) - Media

Σαν να ζήλεψε τις ενδυματολογικές εμφανίσεις της Μάιλι Σάιρους η Lady Gaga…

 

Σαν να ζήλεψε τις ενδυματολογικές εμφανίσεις της Μάιλι Σάιρους η Lady Gaga. Όχι δηλαδή ότι η Λαίδη της πόπ φημίζεται για το καλό της γούστο, αλλά η τελευταία της εμφάνιση θύμιζε λίγο την νεαρή στάρλετ Σάιρους.

Μετά την εμφάνιση της στο Royal Albert Hall παρέα με τον Τόνι Μπένετ, η Lady Gaga βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου ντυμένη με ένα δίχτυ ψαρέματος. Έμοιαζε δηλαδή με δίχτυ ψαράδων, αλλά σίγουρα το ψώνισε από πανάκριβο κατάστημα  ή οίκο. Από μέσα φορούσε ένα μαύρο εσώρουχο, ενώ το στήθος της καλυμμένο ίσα-ίσα με κάτι … αστραφτερό. Και σαν να μην έφταναν αυτές οι στυλιστικές εκκεντρικότητες, έβαλε στο κεφάλι της και μια περικεφαλαία από φτερά. Δεν ήταν και το πιο άνετο «καπέλο», αφού όλο και κανένα φτερό της έπεφτε στα μάτια και προσπαθούσε να δει πίσω από αυτό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44