search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Εκατομμυριούχος κουβαλά μόνη την βαλίτσα της (Photos)

09.06.2015 09:40
Εκατομμυριούχος κουβαλά μόνη την βαλίτσα της (Photos) - Media

Και μπορεί η προσωπική περιουσία της ηθοποιού να είναι περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια, αλλά εθεάθη σε αεροδρόμιο να κουβαλά μόνη της τις βαλίτσες της. 

Πρόσφατα αναδείχθηκε από το Forbes η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα. Εδώ που τα λέμε δεν τα έχει καταφέρει και άσχημα η Τζέσικα Άλμπα. Εκτός από τα χρήματα που κερδίζει ως ηθοποιός, είναι μέτοχος σε εταιρεία της οποία η αξία είναι 1 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για την εταιρεία «Honest» που εμπορεύεται βρεφικά είδη και καλλυντικά, οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Και μπορεί η προσωπική περιουσία της ηθοποιού να είναι περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια, αλλά εθεάθη σε αεροδρόμιο να κουβαλά μόνη της τις βαλίτσες της. Ντυμένη casual, σαν μια καθημερινή γυναίκα έμοιαζε φρέσκια και ήρεμη. Βέβαια, μια καθημερινή γυναίκα δε θα φορούσε παπούτσια αξίας 995 δολ. Stella MacCartney…Όσο απλή και να θέλει να φαίνεται, δεν παύει να είναι εκατομμυριούχος.

Με τον άντρα της και τις δύο κόρες της, Όνορ και Χέιβεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03