search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:49
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει τα μουσικά γενέθλιά του στο Ηρώδειο

09.06.2015 13:31
Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει τα μουσικά γενέθλιά του στο Ηρώδειο  - Media

Μια μεγάλη συναυλία-γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, για τα 20 χρόνια μουσικής πορείας του Γιάννη Κότσιρα. 

 

Μια μεγάλη συναυλία-γιορτή για τα 20ά μουσικά γενέθλια του Γιάννη Κότσιρα θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου. Μια μουσική διαδρομή που ξεκίνησε δισκογραφικά στα τέλη του 1995, αποτυπώθηκε σε 14 προσωπικούς δίσκους, οι περισσότεροι από τους οποίους έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο σε πωλήσεις, και ξεδιπλώθηκε σε περισσότερες από 1.000 συναυλίες στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τις ενορχηστρώσεις της συναυλίας υπογράφει ο Vassilikos ενώ την ορχηστρική εκτέλεση των τραγουδιών αναλαμβάνει η Καμεράτα, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες, η Ισραηλινή Γιασμίν Λεβύ και ο Σέρβος Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς. Η συναυλία με τίτλο «Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει» εντάσσεται στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και εμπνέεται από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Έλληνα τραγουδιστή και τραγουδοποιού, σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.  

Info: Ηρώδειο, 22/6, 21.00, 5 – 35 ευρώ, 210-3241807. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:49