search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27
MENU CLOSE

Φίλης: Κάντε αυτοκριτική – Μπακογιάννη: Μη μου φωνάζετε, εγώ δεν είμαι Μηλιός (Video)

10.06.2015 07:23
Ο Πέτρος Μπούτος διευθυντής προγράμματος στο Mega μετά την παραίτηση Σασλόγλου  - Media

Κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα είχαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη για τον έλεγχο των καταθέσεων και τη ρήξη.

 

Κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα είχαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, για τον έλεγχο των καταθέσεων και τη ρήξη.

«Από τηλεοπτικό κανάλι είχατε προαναγγείλει πριν από 15 ημέρες ότι θα υπάρξει κλείσιμο των τραπεζών και εκβιασμός των καταθετών και 15 μέρες μετά δεν έγινε τίποτα. Αντί λοιπόν να μας δίνετε μαθήματα και να προσεύχεστε κάντε μια αυτοκριτική εδώ ενώπιον του ελληνικού λαού», είπε ο Νίκος Φίλης προς την βουλευτή της ΝΔ.

«Μη μου σηκώνετε τον τόνο της φωνής. Εγώ δεν είμαι Μηλιός. Ο δικός σας Μηλιός πρότεινε ότι θα γίνουν αυτά», απάντησε η Ν. Μπακογιάννη, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να την καλεί να ζητήσει συγγνώμη.

«Τα είπατε αυτά κυρία Μπακογιάννη; Καλέσατε τους πολίτες στην ουσία να πάρουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες λέγοντας ότι θα κλείσουν οι τράπεζες το Σαββατοκύριακο; Συνέβη; Δεν συνέβη. Ζητήστε συγγνώμη τώρα κυρία Μπακογιάννη για να κάνουμε πολιτική συζήτηση», είπε ο Νίκος Φίλης.

Αμέσως η Ντόρα Μπακογιάννη ανταπάντησε:

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι την ώρα που η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει σε συμφωνία οι τράπεζες θα έχουν control… Είπα για του Αγίου Πνεύματος ότι ένα τέτοιο Σαββατοκύριακο ξύπνησε η Κύπρος έχοντας τραπεζικό control».

Η αντιπαράθεση πήρε «φωτιά» όταν η κουβέντα πέρασε στα μνημόνια με την Ν. Μπακογιάννη να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει φέρει την Ελλάδα στο αμήν και τον Νίκο Φίλη να της απαντά ότι «εσείς την φέρατε στο αμήν με τα μνημόνια. Η κυβέρνηση των τεσσάρων μηνών έφερε την Ελλάδα στο αμήν ή οι κυβερνήσεις οι δικές σας; Εσείς έχετε ψηφίσει και τα μνημόνια του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο της ΝΔ. Και κάνετε τον κατήγορο; Και προσεύχεστε υπέρ της Ελλάδας; Ο ολετήρας;… Δεν προσεύχεστε, συντελέσατε στο έγκλημα».

Έντονη ήταν η αντίδραση της κ. Μπακογιάννη, η οποία σημείωσε: «Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σας. Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Φέρατε την Ελλάδα μετά από 4,5 μήνες σε μια κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει μία δραχμή στα ταμεία… αυτό το οποίο κάνουμε είναι να στηρίζουμε την προσπάθεια του Έλληνα πρωθυπουργού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς δεν θα ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να του πείτε ότι εγώ όλα αυτά τα οποία σας έλεγα ήταν αέρας φρέσκος, απλά μια προσπάθεια να κερδίσω την ψήφο. Άρα εσείς πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:26