search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:01
MENU CLOSE

Τιμητική βραδιά στο Λευτέρη Παπαδόπουλο

10.06.2015 09:48
Τιμητική βραδιά στο Λευτέρη Παπαδόπουλο  - Media

Με μια τιμητική βραδιά στον σπουδαίο στιχουργό της ελληνικής μουσικής Λευτέρη Παπαδόπουλο ανοίγει το Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. 

 

Με μία τιμητική βραδιά αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό της ελληνικής μουσικής Λευτέρη Παπαδόπουλο,  ανοίγει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 9μ.μ. το καλοκαιρινό του Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. 

Οι Βασίλης Λέκκας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Αναστασία Ζαννή, Μιχάλης Δημητριάδης, Σαββέρια Μαργιολά και Θάνος Τζάνης, συνοδευόμενοι από πολυμελή ορχήστρα, θα ταξιδέψουν το κοινό στο έργο του μεγάλου στιχουργού, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της ελληνικής μουσικής, έχοντας γράψει τραγούδια που μελοποίησαν μερικοί από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες όπως ο Μάνος Λοϊζος, Γιάννης Σπανός, Σταύρος Ξαρχάκος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Ζαμπέτας, Απόστολος Καλδάρας, Γιώργος Χατζηνάσιος και άλλοι και που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Λευτέρης Παπαδόπουλος θα λάβει τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά στο ελληνικό τραγούδι.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Info: Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού (Ιωαννίνων & Καπανέως),  21.00, είσοδος ελεύθερη, 210-5284885.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:00