search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Ντύθηκε γυναίκα και πήγε να δώσει εξετάσεις στη θέση της συντρόφου του!

10.06.2015 14:09
Ντύθηκε γυναίκα και πήγε να δώσει εξετάσεις στη θέση της συντρόφου του! - Media

Πρόστιμο επεβλήθη στον 20χρονο Ayan Zhademov, ο οποίος πήγε στη θέση της 17χρονης συντρόφου του για να δώσει εξετάσεις σε πανεπιστήμιο του Καζακστάν.

 

Πρόστιμο επεβλήθη στον 20χρονο Ayan Zhademov, ο οποίος πήγε στη θέση της 17χρονης συντρόφου του για να δώσει εξετάσεις σε πανεπιστήμιο του Καζακστάν.

Η σύντροφος του 20χρονου ήταν πολύ αγχωμένη και νευρική για να περάσει από την διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων σε πανεπιστήμιο του νότιου Καζακστάν. Έτσι, αποφάσισε να πάει ο ίδιος στη θέση της και ντύθηκε όπως εκείνη. Φόρεσε μια μαύρη περούκα, μια γκρι φούστα και μια λευκή μπλούζα.

Κανένας επιτηρητής δεν είχε καταλάβει τίποτα, μέχρι που άκουσαν την βαριά φωνή του 20χρονου. Εκπρόσωπος των επιτηρητών δήλωσε ότι οι επιτηρητές υποπτεύονταν πως μια άλλη γυναίκα είχε πάρει την θέση της 20χρονης, αλλά δεν είχαν σκεφθεί ότι μπορεί να ήταν άνδρας ώσπου άρχισε να μιλάει.

Ωστόσο, αρκετοί φοιτητές συγκινήθηκαν από τον ρομαντισμό της πράξης του χαρακτηρίζοντάς την «χαζή, αλλά πολύ ρομαντική».

Στον 20χρονο επεβλήθη το πρόστιμο των 1.919 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33