search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Μοσκοβισί: Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε μία συμφωνία

10.06.2015 17:00
Μοσκοβισί: Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε μία συμφωνία  - Media

Αισιόδοξος εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, για την επίτευξη μίας συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.

 

Αισιόδοξος εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, για την επίτευξη μίας συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.

Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων ανέφερε πως «πιστεύει περισσότερο από ποτέ» στην επίτευξη συμφωνίας.

“Πιστεύω, περισσότερο από ποτέ, ότι είναι δυνατή μια συμφωνία εάν όλοι συμμερίζονται την πολιτική βούληση. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αποφασιστικής σημασίας για την Ελλάδα” είπε ο Επίτροπος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Μοσκοβισί υπενθύμισε ωστόσο ότι υπάρχει μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της “μια διαφωνία όσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους που προβλέπονται” στην πρόταση που υπέβαλαν τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη οι ελληνικές αρχές. Είπε μάλιστα ότι επικοινώνησε με “τον εκπρόσωπο των ελληνικών αρχών το απόγευμα (της Τρίτης) για να του αναφέρω εξ ονόματος της Επιτροπής ότι είχαμε διαφωνίες για τους προτεινόμενους δημοσιονομικούς στόχους”.

“Οι τεχνικές συζητήσεις συνεχίζονται”, κατέληξε ο Γάλλος Επίτροπος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:44