search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:07
MENU CLOSE

Γιατί ακύρωσε προγραμματισμένη ομιλία του στην Κρήτη ο Βαρουφάκης;

10.06.2015 21:41
Γιατί ακύρωσε προγραμματισμένη ομιλία του στην Κρήτη ο Βαρουφάκης; - Media

Την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Κρήτη και ομιλία σε συγκέντρωση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ακύρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Διαβάστε γιατί.

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, αποφάσισε να ακυρώσει μια προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Κρήτη όπου επρόκειτο να μιλήσει μπροστά σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Οικονομικών, επικαλέστηκε για την εν λόγω ακύρωση, την «κρισιμότητα των στιγμών».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Οι κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης και οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, απαιτούν την παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, στην Αθήνα και ανατρέπουν το σχεδιασμό της επίσκεψης του. Για το λόγο αυτό ματαιώνεται η προγραμματισμένη του επίσκεψη στο Ηράκλειο, η συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς, καθώς και η εκδήλωση της Πέμπτης 11/06/2015 στην Πλατεία Αγίου Τίτου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03