search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Ψαριανός σε Φωτίου: Είσαι νεομνημονιακό σούργελο! (Video)

10.06.2015 23:45
Ψαριανός σε Φωτίου: Είσαι νεομνημονιακό σούργελο! (Video) - Media

Ένταση στον αέρα ανάμεσα σε Ψαριανό και Φωτίου. «Είσαι νεομνημονιακό σούργελο» της είπε ο βουλευτής του Ποταμιού και η υπουργός αποχώρησε.

 

Ένταση επικράτησε στο τέλος της εκπομπής OnLine του MEGA. Η αναφορά που πυροδότησε το επεισόδιο ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν της Θεανούς Φωτίου, η οποία ενέταξε τον Γρηγόρη Ψαριανό, στο πλευρό των… δανειστών.

Η αναφορά αυτή «έβγαλε από τα ρούχα του» τον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα επιθετικός, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, ενώ σκουντούσε την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο βουλευτής του Ποταμιού μάλιστα, της επέστρεψε τον χαρακτηρισμό κάνοντας λόγο για «νεομνημονιακό σούργελο», κάτι που έκανε την Θεανώ Φωτίου, να αποχωρήσει από το στούντιο.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, προσπάθησαν να ανακαλέσουν στην τάξη τον Γρηγόρη Ψαριανό, κάτι που δεν στάθηκε δυνατό για αρκετή ώρα που ο βουλευτής συνέχιζε την φραστική επίθεση σε βάρος της υπουργό, παρότι η τελευταία είχε αποχωρήσει.

Η Όλγα Τρέμη, σχολιάζοντας το επεισόδιο μίλησε χαρακτηριστικά για «βία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:44