search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Διαμαντόπουλος: «Κασιδιαρέος», «τραμπούκος» και «θαμώνας τουαλετών» ο Ψαριανός

11.06.2015 10:32
Συγκλονίζει ο καθηγητής Θ. Διαμαντόπουλος: Βούτηξα με πολλούς άλλους στη θάλασσα - Έχω κάταγμα στο πλευρό - Media

Τη συμπεριφορά του Γρηγόρη Ψαριανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής Online το βράδυ της Τετάρτης σχολίασε ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

 

Τη συμπεριφορά του Γρηγόρη Ψαριανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής Online το βράδυ της Τετάρτης σχολίασε ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο βουλευτής του Ποταμιού επιτέθηκε στην Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου την οποία και χαρακτήρισε «νεομνημονιακό σούργελο»!

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σχολιάζοντας την επίθεση του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος μάλιστα… σκουντούσε με δύναμη την Θεανώ Φωτίου όσο ωρυόταν, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Το ακραίο κέντρο δεν υπολείπεται σε “κασιδιαρέους”… Το ερώτημα είναι ο δήθεν φορέας του καινούργιου το Ποτάμι, που δήθεν “καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται” θα πάρει θέση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά την εν γένει συμπεριφορά του τραμπούκου (θαμώνα τουαλετών σε κρίσιμες ψηφοφορίες) εντός της ολομέλειας της Βουλής;».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58